Мусала Софт премина одити по качество, информационна сигурност и околна среда

musala sert - insМусала Софт поднови успешно сертификацията си на Системата за Управление на Kачеството по стандарта ISO 9001, и премина надзорните одити по Информационна Сигурност по стандарта ISO/IEC 27001 и Околна среда по стандарта ISO 14001. По този начин компанията отново затвърди своята позиция на надежден бизнес партньор със социално отговорен екип, който има отношение към устойчивото развитие, ориентирано към околната среда и обществото.

Целите, които Мусала Софт си е поставила за текущата година, са фокусирани в посока задълбочаване на процеса на възприемане на Agile & Lean подходи и практики в управлението на проектите и екипите, засилен процес на обучения и споделяне на знания, подобряване и разширяване на модела за управление на проектите на корпоративно ниво (Project Governance), както и  автоматизиране на бизнес процесите.

Паралелно направленията по отношение на  дейности в полза на обществото и околната среда се случват в синхрон с идеите на служителите и цялостната CSR  политика на компанията. По този начин качеството на крайният продукт, удовлетвореността на екипа и партньорите функционират в още по-споен, креативен и единен работещ механизъм.