M-Tel променя схемата за ваучерите

До 33% бонус ще получават от понеделник всички Prima клиенти, ако презаредят сметката си с 30 или повече лева, съобщиха от оператора. Според условията на промоцията, която ще е в сила до края на юли, след заплащане на номиналната цена на ваучера, към картата автоматично ще се добавят допълнителни 10 лева време за разговори.
Бонусът е валиден за всички презареждания от 30 или повече лева, независимо дали се правят в магазин на М-Тел, с хартиен ваучер или по електронен път – през Интернет, банкомат, e-Рay, или чрез SMS.
От понеделник старата промоционална схема при закупуване на ваучери ще бъде заменена от нова специална бонусна схема за лоялните клиенти, които са ползвали предплатената услуга повече от една година. Всеки такъв клиент ще получава бонус при презареждане. Той ще е в размер на 5% при сума от 15 до 29 лева и 15% – при сума от 30 и повече лева – при захранване на сметката по електронен път, и 10% бонус за сума от 30 и повече лева – с хартиен ваучер.
При презареждане на стойност от 30 и повече лева новата схема ще влезе в сила след изтичане на 10 левовата промоция.
 
С въвеждането на новата бонусна схема всяко презареждане с номинал от 10 и повече лева ще носи по-голяма валидност на предплатената карта. Вместо досегашните 11 + 1 месеца, всеки такъв ваучер ще осигурява 12 месеца за обаждания и един допълнителен месец – само за приемане на разговори, поясниха от М-Тел.

Коментар