Oracle предложи цялостно бизнес решение за управление на данни

За да се конкурира успешно на пазара и за да успява в начинанията си, всяка организация трябва да притежава способността да оперира с планините от данни, съхранявани в различните нейни отдели. Компанията трябва да може да използва информацията бързо и лесно, за да идентифицира новите възможности и рискове. Oracle има решение на този проблем, наречено Oracle Business Intelligence Suite Enterprise Edition, стана ясно на форум на компанията в софийския хотел „Шератон”.
Софтуерният гигант предлага на финансовите организации в България продукти, чрез които те могат да управляват по-лесно своята информация и освен това да отговорят на европейските изисквания. Наборът от решения позволява на организациите да получат завършен и подробен поглед над информацията, както в различните отдели, така и от различните външни източници. Компаниите могат да идентифицират по-бързо потенциалните възможности и рискове, което ще им позволи да реагират по-бързо.
Oracle Business Intelligence Suite Enterprise Edition позволява на компаниите да създадат един информационен модел, който използва множество източници и определя ключови бизнес метрики и калкулации на едно място. След като си направят модел на информацията, потребителите могат сами да изберат достъпа и да анализират данните от напълно интегрираните Business Intelligence продукти, вкл. интерактивни табла, доклади за ad-hoc анализи, аларми, както и от външни инструменти и приложения като Excel. 

Коментар