Toshiba обяви таблет WT310 за професионалисти

Toshiba WT310 се отличава с голям, 11,6-инчов сензорен мултитъч дисплей

Toshiba WT310 се отличава с голям, 11,6-инчов сензорен мултитъч дисплей

Toshiba Европа обяви нов таблет WT310 с операционна система Windows 8 Pro, предназначен за професионалисти. Моделът е оборудван с последно поколение процесори Intel за ултрабуци и SSD памет за по-бърза работа.

WT310 се отличава с голям, 11,6-инчов сензорен мултитъч дисплей с 10-пръстова навигация и резолюция Full HD, както и с възможност за разпознаване на ръкописен текст. Професионалният таблет ще излезе на европейския пазар през второто тримесечие на 2013 година, съобщиха от централата на компанията в Ной, Германия.

Бизнес потребителите ще се възползват от здравината и допълнителната функционалност на WT310. „Можете да наречете това устройство всестранно разработен таблет, подходящ за най-мобилните служители от малкия и среден бизнес”, уточнява Toshiba.

WT310 предлага възможност за ръчно водене на записки по време на срещи с помощта на писалка DigitizerPen

WT310 предлага възможност за ръчно водене на записки по време на срещи с помощта на писалка DigitizerPen

WT310 е оптимизиран за изпълнение на офис задачи. Например, ръчно написаните записки по време на срещи с помощта на писалката DigitizerPen се разпознават и трансформират в подлежащи на редакция текстови документи.

Таблетът разполага и с технология Intel Wireless Display (WD), която позволява прехвърляне на мултимедийно съдържание от WT310 по безжичен път към съвместим телевизор (или проектор) за гледане с висока резолюция на голям HD екран.

На работното място допълнителна докинг станция с набор от портове дава възможност за свързване на различни периферни устройства към таблета – например мишка, клавиатура и външен хард диск. Служителите, които работят извън офиса, могат да настроят WT310 към своите специфични професионални нужди.

Данните, съхранявани в WT310, са защитени от здрав корпус срещу случайно изпускане, удар или силен натиск

Данните, съхранявани в WT310, са защитени от здрав корпус срещу изпускане, удар и натиск

Всички данни, съхранявани на WT310, са защитени от здравия корпус срещу случайно изпускане, удар или силен натиск. Освен това, таблетът разполага с предварително инсталиран набор от функции за високо ниво на сигурност и управление на данните. Например, технологията Intel Anti-Theft намалява риска от неупълномощен достъп, а модулът Trusted Platform Module (TPM) защитава локално съхранената важна информация.

Технологията Intel Active Management Technology се грижи за последните системни обновявания и позволява на специалистите в ИТ отделите да поддържат таблета от разстояние.

WT310 разполага с безжични модули Bluetooth 4.0 и WiFi b/g/n (или a/g/b/n) и поддържа HSPA+/LTE мрежи. Налични са стандартен USB 3.0 порт, HDMI за свързване към по-голям HD екран, SD слот за карти памет, както и с Gigabit LAN за достъп до корпоративната мрежа. Цената на WT310 все още не е обявена.

Коментари по темата: „Toshiba обяви таблет WT310 за професионалисти”

добавете коментар...

  1. Аз

    Като гледам снимката таблета има само една страна където сравнително безопасно може да го залее кафе …

Коментар