Стартира Kafene.bg – нов портал за култура

На 1 юли, денят традиционно свързван у нас със свободата, артистизма и полета на въображението, ABC Design & Communication официално стартира новия си проект – Kafene.bg – сайт за изкуство, култура и свободно време.
Kafene.bg е насочен към младите, активни хора, търсещи нови емоции и с афинитет към изкуството. В сайта може да се види кино и театър програмата за четири големи града в България, както и анонси на събития от културния живот в цялата страна. Съдържанието включва още новини от модния подуим, най-новите заглавия от книжния и музикалния пазар, интервюта, репортажи, коментари.
Kafene.bg следва актуалните световни тенденции при онлайн медиите: съдържанието зависи от активността и инициативността на аудиторията, предвидени са възможности за персонализация, интегриране на мултимедийни формати като онлайн фото и видео и др.
“Според нас в Интернет пространството има недостатъчно поле за изява на българската култура и изкуство, а нещата, които се случват у нас са все повече и по-интересни. От друга страна, именно Интернет е мястото, чрез което младите хора научават за всичко, което се случва. Kafene.bg идва да отговори точно на тези нужди.”, каза Жюстин Томс, мениджър бизнес развитие в ABC Design & Communication.
Kafene.bg разчита на стабилно партньорство с институции от държавния, корпоративния и неправителствения сектор.
Екипът се надява бързо да утвърди Kafene.bg като водещ Web 2.0 онлайн ресурс за култура, изкуство и свободно време.

Коментар