Безплатни разговори с vivatel Фаворити

Фаворити е най-новото предложение, което vivatel отправя към всички настоящи и нови клиенти в периода от 2 юли до 15 септември 2007 г.
Само срещу 14 лв. на месец с промоционалния абонаментен план Фаворити, всички нови клиенти на мобилния оператор получават възможността да говорят напълно безплатно с 5 избрани vivatel номера през първите 6 месеца от договора. След изтичане на този период всеки клиенти има включени 1000 безплатни минути на месец към 5-те номера от група Фаворити, а след тяхното изчерпване разговорите се тарифират по 0.05 лв. на минута.
Всички настоящи клиенти абонаментните планове на vivatel имат възможност да създадт своя група Фаворити и да получат 1000 безплатни минути всеки месец към 5 избрани vivatel номера срещу 5 лева допълнително към месечния им абонамент.
„С новата оферта Фаворити, ние отправяме едно неустоимо предложение към всички клиенти, с което за пореден път доказваме, че vivatel е най-смелият и иновативен оператор, който се грижи както за новите си, така и за настоящите клиенти. Мобилната комуникация е неразделна част от нашето ежедневие, нашите проучвания показват и че повече от половината разговори на всеки клиент са към не повече от 5 номера. Ето защо ние даваме уникалната възможност на всеки да говори безплатно със своите Фаворити”, каза маркетинг директорът на vivatel Любов Кирилова.
Новите абонати на мобилния оператор могат да се възползват от предложението  Фаворити в центровете на БТК, както и в магазините на Jeff, МСвят, Global Net Solutions, FONBOX и 2be. Настоящите клиенти могат да се обадят на 087 123 и да заяват своите 5 фаворити безплатно.

Коментар