Стартира услуга за задържане на кадри

Достъп до актуални материали в областта на човешките ресурси и по-специално ангажираността, мотивацията и задържането на персонала, ще имат клиентите на TigerClub, нова компания в бизнес групата JobTiger.
Услугата е подготвена от Monday Insight, стратегически партньор на Hewitt Assоciates за България. Целта е да се подпомогнат мениджърите по човешки ресурси в усилията им да привличат и задържат квалифицирани служители, съобщиха от JobTiger.
Hewitt Assоciates има 60 години опит в консултантски услуги в областта на човешките ресурси и аутсорсинг, в частност в проекти, свързани с ангажираност и задържане на служители. Компанията провежда проучване за най-добрите работодатели, вкл. от две години и в България.
TigerClub, новото звено в бизнес групата на JobTiger, предлага корпоративни решения за мотивиране и задържане на персонала, като предоставя и управлява социални придобивки.
Груповите пакети на компанията включват възможности за гъвкави социални придобивки като здравно и пенсионно осигуряване, застраховане, средства за храна и други социални разходи.
Индивидуалните пакети са разработени да облекчават ежедневието и повишават ангажираността на ключови служители, като предлагат достъп до асистанс услуги – поддръжка и поправка на дома и автомобила, почасово гледане на деца, неотложна медицинска помощ, преференциален достъп до финансови услуги и др.

Коментар