Philips вдига качеството на домашното кино

Две стилни домашни системи за кино представи Philips в България. Новите модели HTS8100 и HTS6600 предлагат на потребителите по-голямо удобство при възприемане на съраунд звук, благодарение на фирмената технология Ambisound, съобщиха от българското представителство на компанията.
Philips HTS8100 е една напълно завършена DVD домашна система за кино, която включва 5 плюс 1 съраунд звук, говорители, усилвател и DVD/CD плейър. Всички тези възможности са вградени в едно единствено устройство, което се свързва към всеки плосък телевизор.
HTS8100 има 5 усилвателя, подобно на всяка 5.1-канална аудио система от по-горен клас. Технологията Ambisound използва редица сложни аудио техники, които помагат да се създаде голяма зона с идеално възприемане на звука – т.н. “sweet spot”, без да се налага на потребителите да разполагат много колони в помещението и да окабеляват.
За да осигури максимално високо качество и яснота на звука, HTS8100 е оборудван с три-честотен еквилайзер, а събуферът разполага с Double BASS – технология за плътно възпроизвеждане на басите. В допълнение, системата има меки куполни високочестотни говорители за още по-голяма яснота на звука, най-вече при пресъздаване на човешка реч.
При гледане на филм, функцията Smart Surround автоматично оптимизира настройките за обемен звук. Технологията DCDi за видео обработка подобрява качеството на картината при HDMI с 1080p резолюция.
Philips HTS8100 се инсталира лесно, само с 3 кабела, които трябва да се свържат между устройствата. Липсата на други кабели позволява домашната система за кино да бъде стои свободно или да се монтирана на стената.
Системата Philips HTS6600, също с технология Ambisound, е разработена в друг стил и разполага с иновативно решение за намаляване на кабелите. Използват се само няколко кабела за свързване на централната конзола, която има елегантен вертикален дизайн с два отделни говорителя.
Качеството на звука е подобрено от възможността за персонални настройки, функция Smart Surround, три-честотен еквилайзер, технология Double BASS, ефективни говорители и силно отклоняващ събуфер. Всички те, взети заедно, осигуряват висококачествен звук. В допълнение, системата предлага отлична картина, чрез HDMI цифров A/V конектор, който екстраполира видеото до 1080i.

Коментар