Награда „Избор на читателите” за GFI WebMonitor от ISAserver.org

Водещият сайт за ресурси за ISA Server – ISAserver.org, обяви, че GFI WebMonitor е бил избран за победител за втора година поред в категорията Контрол на Достъпа по време на връчването на ISAserver.org Readers’ Choice Awards. GFI WebMonitor for ISA Server е инструмент, който позволява на администраторите да наблюдават сайтовете, които потребителите посещават и файловете, които те изтеглят.
“Наградите “Избор на читателите” дават на посетителите на нашия сайт възможността да гласуват за продукта, който те смятат за най-добър в съответната категория,” казва Сийн Бътигийк, мениджър на ISAserver.org. “Потребителите на ISAserver.org са специалисти в техния бранш, които изпробват различни решения за ISA Server на работните си места. Наградата служи като оценка за отличие, даваща признание, получено от тези в индустрията, които са запознати.”
ISAserver.org извърши двумесечни допитвания за да открие кой продукт е предпочитан от администраторите на ISA Server в конкретната категория на външни решения за Microsoft ISA Server. Получаването на наградата се базира на огромно количество отговори за всяка категория и изцяло зависи от гласа на посетителите.
“GFI WebMonitor винаги е бил любим сред нашите клиенти, които използват ISA Server. Последната награда от ISAserver.org потвърждава, че GFI WebMonitor for ISA Server е точно инструмента, от който администраторите се нуждаят,” казва Дейвид Вела, Директор на Продуктовия Мениджмънт в GFI. “Ние сме много доволни, че сме спечелили тази награда, за втора по ред година, и благодарим на нашите клиенти, които продължават да показват постоянно доверие и вяра в нашия продукт,” добавя той.
За GFI WebMonitor
GFI WebMonitor за Microsoft ISA Server позволява да се наблюдават HTTP и FTP изтеглянията на файлове за вируси и друг малуер в реално време. Няколкото сканиращи машини, включително Norman Virus Control и BitDefender, проверяват всички файлове, които са заявени за изтегляне от потребителите, за да е сигурно, че те нямат вируси. В допълнение GFI WebMonitor може също да блокира достъпа до сайтове за възрастни (adult websites). Той е перфектно решение за прозрачност при прилагането на контрол върху навиците на потребителите за използване на Интернет, не само за да подсигури продуктивността, но и да ги предпази от опасно съдържание и от изтегляне на вируси, по начин, който няма да ги отблъсне като потребители на мрежата.
За ISAserver.org
ISAserver.org (http://www.isaserver.org) е сайт с ресурси за Microsoft ISA Server 2006/2004/2000 и водещ ISA сайт, използван от над 170,000 ISA администратори и специалисти всеки месец. Сайта предоставя последните новини за Microsoft ISA Server, статии и обучаващи материали от водещи ISA експерти, форуми, софтуерни списъци и ревюта на продукти. ISAserver.org формира част от групата сайтове на TechGenix Ltd., включително http://www.windowsnetworking.com, обширен сайт с ресурси за Windows мрежи; http://www.msexchange.org, сайт с ресурси за Microsoft Exchange Server; http://www.windowsecurity.com, сайт с ресурси за сигурност в Windows и http://www.msterminalservices.org, сайт с ресурси за работа със сървъри.
За GFI
GFI е единен източник за мрежовите администратори за посрещане на техните нужди от софтуер за сигурност и управление на съобщенията. Чрез технологията си, спечелила множество награди, и агресивната си ценова стратегия, GFI е изключително атрактивно решение за стабилността и продуктивността във всекидневните задачи на бизнеса. Мрежовата сигурност е значително застъпена във фамилията продукти LANguard, която включва Network Security Scanner, Security Event Log Monitor, EndPointSecurity и Network Server Monitor. Сигурността на съдържанието е подсигурена чрез MailSecurity и WebMonitor. А основните нужди при работа със съобщения и електронни писма се посрещат от пакетите MailEssentials, FAXmaker и MailArchiver за Microsoft Exchange и SMTP mail-сървъри. GFI е фокусирана за работа чрез риселърски канали, като над 15,000 организации по целия свят използват пълната продуктова линия на софтуера им. Поддържана от агресивен web-маркетинг, който генерира около 600,000 разглеждания на продукти в сайта на компанията и води до 50,000 изтегляния на пробни версии всеки месец, GFI продължава да успява и да се развива на непрекъснато растящия пазар, като има над 200,000 инсталации в целия свят. GFI е основана през 1992 г. и има офиси в Малта, Лондон, Рейли, Хонг Конг, Аделаида, Хамбург и Кипър.

Коментар