Клиентите на “М-Тел” ще получават SMS секунди след всеки гол на Световното първенство

08-06-2006 – Мобилтел
Клиентите на “М-Тел” ще получават SMS секунди след всеки гол на Световното първенство
Мобилният оператор ще съобщава всички любопитни новини от турнира
Клиентите на “М-Тел” ще получават SMS за всеки гол на Световното първенство по футбол броени секунди след отбелязването му. От 9 юни операторът стартира услугата “Мондиал 2006”. С нея абонатите на оператора ще получават с кратки съобщения новини за всичко най-интересно на и извън стадионите в Германия.
Всяка сутрин операторът ще изпраща програмата на първенството за деня. Клиентите ще получават и SMS 30 минути преди началото на всеки мач. Независимо дали има гол или не, развоят на мачовете ще се съобщава една минута след всяко полувреме и в края на всяка среща. 
След всеки кръг клиентите на “М-Тел” ще получават всички резултати от деня. Те ще могат редовно да четат и разнообразни SMSновини от Световното първенство на мобилните си телефони.
“Мондиал 2006” се предлага за абонатите с месечен договор и за клиентите с предплатени карти Prima. Цената на услугата е 2 лв. с ДДС. Активирането на услугите е еднократно и става с изпращане на кратко съобщение на кратък номер 122 – с текст “2006”– за развоя на мачовете, или с текст „1600” за новини от събитието.
За всички фенове на футбола “М-Тел” пуска и специална WAP страница. На адрес http://wapfun.mtel.bg/fifa те ще могат да свалят картинки, рингтонове и игри за мобилни телефони, свързани с футбола.

Коментар