Нова компания на българския ИТ пазар

08-06-2006 – СтудиоХелп
Нова компания на българския ИТ пазар
СтудиоХел ппредлага услуги на софтуерните фирми
На българския ИТ пазар се появи нова компания, предлагаща услуги на софтуерните фирми. СтудиоХелп се занимава със създаване и поддръжка на хелп файлове (help files),  ръководства за потребителите (user manuals),  тренинг  материали (training manuals),  помощни продуктови презентации (help demos). Ето описание на някои от продуктите , предлагани от СтудиоХелп:
Хелп файловете се използват за навигация на крайните потребители, докато  работят със софтуерния продукт или решение.
Ръководствата придружават софтуерните и хардуерните решения и описват характеристиките на продуктите. Това са документи на word или в pdf формат, на хартия или в електронен формат.
Тренинг документацията съпътства обученията при въвеждането на софтуер или хардуер.
Демото визуално представя действията, които крайните потребители трябва да извършат. Това е най-ефективният метод за обучение на потребителите за работа с продукта.
Услугите на СтудиоХелп ще помогнат  на софтуерните фирми да се фокусират върху изработката  на софтуера и да делегират създаването и поддръжката на потребителската документация на експертите от СтудиоХелп.  Също така малките  софтуерни фирми ще получат допълнителен човешки ресурс  при изпълнението на проектите си.

Повече информация: http://www.studio-help.com/

 

 

Коментар