БТК вдигна скоростта на ADSL достъпа до 8Mbps

Два пъти по-бързи са новите БТК ADSL пакети, които БТК пуска на пазара от 16 юли. Така потребителите на високоскоростен Интернет у нас ще могат да сърфират в световната мрежа със скорост до 8 мегабита през широколентовата технология на БТК ADSL, съобщиха от телекома.
За домашните клиенти ще се предлагат два нови пакета, които достигат скорости до 4 мегабита. Скоростта на най-предпочитания сред домашните потребители ADSL пакет става 2048 kbit/s, като цената за двугодишен договор остава непроменена – 30,99 лв.. За още седем лева абонатите ще могат да сърфират в Интернет със скорост от 4 мегабита.
При трите пакети за бизнеса увеличението е съответно от 1 на 2 мегабита, от 2 на 4 мегабита и от 4 на 8 мегабита.
Заедно с повишаването на скоростите БТК стартира лятна промоция за нови ADSL потребители. До края на август клиентите ще могат да заявят БТК ADSL със скорост от 2 мегабита на цена от 15,49 лв. на месец за първата половин година, при подписване на двугодишен договор. След изтичане на шестте месеца цената става 30,99 лв., която е стандартна за пакета. Ако подпишат едногодишен договор, клиентите ще плащат цена от 19,49 лв. през първите три месеца.
Бизнесът също може да намали разходите си за Интернет чрез новото предложение на БТК. При сключване на двугодишен договор, за първите шест месеца цената на основния пакет за бизнес потребители БТК ADSL 2048 BIZ пада от 52,80 лв. на 26,40 лв. с ДДС. За 47,40 лв. на месец бизнес потребителите могат да се възползват и от осем-мегабитовия пакет БТК ADSL 8192 BIZ. Предложението също важи до края на август.
Клиентите, които до момента използват високоскоростната Интернет услуга на БТК, също ще могат да се прехвърлят на пакет с по-голяма скорост, като преподпишат нов договор. При някои от тях е възможно увеличението на скоростта да достигне 4 пъти, без това да промени цената на месечния им абонамент. Досега например БТК ADSL 1024 Безкрай с 12-месечен договор струваше 38.99 лева. Ако клиентът увеличи скоростта на ползвания от него пакет на 4 мегабита при двугодишен договор, месечната му такса ще падне на 37.99 лв.
Всички нови БТК ADSL пакети са с неограничени по трафик и време параметри.

по темата: „БТК вдигна скоростта на ADSL достъпа до 8Mbps”

добавете коментар...

  1. Георги

    На мен 1 МБит ми стига, ако ми дадът толкоз, но на цена 20лв (заедно с телефона), може и да стане.
    След като ми изтече текущия договор ще им откажа и телефона и адсл-а, защото те искат да ме дерат 15 лв за телефон само (без на практика да го ползвам).

Коментар