GFI LANguard N.S.S. избран за най-добър от TechEd 2007

GFI Software, международния разработчик на софтуер за мрежова сигурност, сигурност на съдържанието и управление на съобщенията, съобщиха, че тяхното решение за управление на уязвимостите GFI LANguard Network Security Scanner (N.S.S.) е бил избран за победител в ‘Best of TechEd Awards 2007’, в категорията Сигурност, чрез Penton Media’s Windows IT Pro®, SQL Server Magazine® и Office & Sharepoint Pro.com.
GFI LANguard N.S.S. е важно, ценово-ефективно решение за бизнеси, което пази системите и мрежите от хакерски атаки и пробиви в сигурността. Продуктът сканира цялата мрежа, като се грижи за над 15 000 уязвимости и идентифицира всички възможни заплахи за сигурността. Когато сканирането приключи, GFI LANguard N.S.S. предоставя функционалност, която се изисква за инсталиране и управление на кръпки за всички 38 езика, поддържани от продуктите на Microsoft. Това означава, че администраторите могат да поправят уязвимостите в мрежата по бърз и ефективен начин, като отстранят възможността за хакерите да проникнат в мрежата.
GFI LANguard N.S.S. беше един от над 260-те ИТ продукта и услуги участващи в състезанието и съдиите избраха 45 финалиста да бъдат интервюирани на TechEd в Орландо, Флорида. Интервютата бяха направени в началото на Юни и победителите бяха обявени на 6 юли 2007 г. на специална вечеря в Peabody Hotel Orlando.
"Това е шеста година на награждаване и всяка година ние виждаме увеличаване на броя и нивото на кандидатурите,“ казва Карън Форстер, Директор на стратегиите и редакторите. “Въпреки, че имаме много достойни продукти, победителите демонстрираха всно стратегическата важност на техните продукти за пазара, техните конкурентни предимства и стойността, която те дават за клиентите."
Коментирайки наградата, Андре Мускат, Директор на Инженеринга в GFI, каза: “Ние сме много щастливи, че един от нашите водещи продукти за мрежова сигурност, GFI LANguard N.S.S. е спечели наградата „Най-добро на TechEd 2007“ в категорията за сигурност. Тази награда е свидетелство за постоянните усилия, които ние правим при създаването и интегрирането на това решение срещу уязвимостите, за да помогнем на администраторите, в това, да направят техните мрежи по-сигурни без да са необходими огромни инвестиции. GFI LANguard N.S.S. е най-доброто възможно решение, което е с конкурентна цена и се вписва в бюджета на повечето малки и средни бизнеси.”
Пробна версия на GFI LANguard N.S.S. може да се изтегли от http://www.gfi.com/downloads/downloads.aspx?pid=lanss&lid=en.
За повече информация за GFI LANguard N.S.S. моля посетете http://www.gfi.com/lannetscan/ или сайта на дистрибутора за България – Бизнес Софтуер Дистрибутор ЕООД (http://www.bsd.bg).

Коментар