АСБИС ще дистрибутира графичните карти на Sapphire

 
АСБИС, водещ доставчик на компютърни компоненти в ЕМЕА региона, сключи споразумение за дистрибуция с производителя на ATI-базирани видеокарти SAPPHIRE Technology Ltd. Съгласно договора,
АСБИС ще предлага пълната гама ATI Radeon графични решения в страните от Централа и Източна Европа, Средния Изток и Северна Африка, съобщиха от българския офис на дистрибутора.
 
Базираната в Хонконг SAPPHIRE Technology е един от най-големите световни доставчици на графични карти, в които използва процесори и технологии на AMD. Компанията разработва, произвежда и предлага на пазара ATI Radeon графични решения, както и дънни платки, базирани на AMD чипсети.
 
“За нас АСБИС е важен партньор със своето ефективно и широко присъствие на пазарите в Централа и Източна Европа. С вече многогодишен опит и позиции в бизнеса, АСБИС се радва на нарастващ успех и има отличен потенциал за развитие. Дистрибуторът е перфектното допълнение към нашите съществуващи партньори ”, каза Адриан Томсън, вицепрезидент маркетинг в SAPPHIRE Technology Ltd.
 
“Видеокартите на SAPPHIRE предлагат отлична производителност и са същевременно ценово-ефективно решение за съвременните компютърни системи. Благодарение на договора с този производител, ние значително ще усилим гамата предлагани от нас графични продукти и ще можем гъвкаво и ефикасно да реагираме на динамично променящите се изисквания на нашите клиенти”, коментира Лоран Журну, вицепрезидент маркетинг и продажби в АСБИС.

Коментар