Над 1/3 от клиентите с роуминг активираха M-Tel Traveller

Над 1/3 от клиентите на М-Тел, които имат активиран роуминг на своите телефони, вече са се абонирали за M-Tel Traveller. Анонсираната преди месец тарифа влезе в сила на 15 юли. Тя понижава с до 69% цените за минута, които плащат в роуминг клиентите на оператора.
Създадена от М-Тел след няколкомесечни преговори с Vodafone и оператори от цял свят, тарифата M-Tel Traveller предоставя по-добри условия за разговори и изпращане на SMS в над 160 страни. Сред тях са 9 европейски държави, където клиентите могат да се обаждат срещу 99 ст./мин. и да приемат обаждания за 55 ст./мин. Освен топ дестинацията за летен туризъм Гърция, където цените са с 62% по-ниски от досегашните, в тази група са още Австрия, Кипър, Финландия, Малта, Португалия, Словакия, Словения и Швеция.
Идеята на Traveller тарифата е да предложи на пазара конкурентни, прозрачни, предвидими и лесни за запомняне цени. Клиентите на М-Тел ползват новата тарифа без да заплащат месечна такса или за активация. Абонирането за Traveller може да стане с изпращане на безплатен SMS на номер 1182, с обаждане на *88 или в някой от магазините на компанията.

Коментар