GRISOFT стартира програмата Technology Partner

09-06-06 – AVGBulgaria.com
GRISOFT стартира програмата Technology Partner
GFI Software и други компании ще интегрират машината на AVG Anti-Virusв своите продукти
Бърно, Чешка Република и Милбърн, Ню Джърси,– 7 юни, 2006 – GRISOFT, производителят на многократно награждавания AVG Anti-Virus, днес обяви стартирането на своята нова световна програма Technology Partner (Технологичен Партньор).Тя дава възможност на фирмите да осигуряват по-ефективна защита на компютрите. Решението е основано на надеждната и широко известна продуктова линия AVG Anti-Virus.
Програмата Technology Partner на GRISOFT дава възможност на съществуващите и на новите партньори да посрещнат и отговорят на компютърните вируси и други заплахи. Едновременно с това ще доведе до нарастване на тяхната клиентска база и възможности за приходи.Уникалната програма предоставя машината AVG Anti-Virus за хардуерни и софтуерни решения от трета страна, а също така и допълнителни средства за улесняване на интеграцията, съществуваща професионална поддръжка и специализиран сайт в интернет с интерактивна и актуална информация. 
GFI Software е един от първите партньори, които се присъединяват към програмата.Техният продукт GFI MailSecurity се използва от повече от 15 000 клиента по света, включително NASA, US Navy, USAF, IBM, Peugeot и Toyota.Машината на AVG Anti-Virus е включена чрез SDK във версия 10 на GFI MailSecurity.Тази нова версия предлага антивирусната защита от GRISOFT за мейл сървъри като една от своите ключови особености.В момента тя е достъпна като бета версия, а продажбата й ще започне по-късно през юни. 
„Добавянето на AVG Anti-Virus на Grisoft към нашия GFI MailSecurity 10 увеличава обхвата на нашето решение за потребителите,” каза Дейвид Вела, продуктов мениджър на GFI.„Grisoft има над 15 години опит в антивирусната индустрия и разполагат с някои от водещите световни експерти в антивирусния софтуер, по-специално в областите на вирусния анализ и откриване.  Ние сме много развълнувани относно това ново партньорство.”
Новата програма на GRISOFT предлага на партньорите две възможности за лесна интеграция на тяхната машина AVG Anti-Virus:чрез Пакета за Софтуерна разработка (SDK) или чрез приложен интерфейс (API), който включва антивирусно сканиране при достъп и интегриране на защитна стена.Всичко това е лесно достъпно, като в същото време е много леко за системните ресурси на компютъра.Тази добавена стойност и допълнителни нива на защита дават спокойствие на клиентите.
„GRISOFT възприема проактивен подход, за да предложи сканиращата машина на AVG на трети страни – хардуерни и софтуерни фирми. Това ще им помогне да доставят най-добрите решения по сигурността в индустрията,” каза продуктовият мениджър на GRISOFT Петр Билек.„Предимствата, достъпни чрез Програмата Technology Partner, включват:гъвкавост, подходяща цена, удобство на прилагане, съществуваща техническа поддръжка, които се оценяват незабавно от технологичните партньори.”
Източник: http://www.AVGBulgaria.com, собственост на „ДЕН България” ЕООД – оторизиран дистрибутор на AVG Anti-Virus и доставчик на GFI Software за България.

Коментар