b-connect weekend+ с двойно повече безплатни минути и Motorola W208 от Globul

GLOBUL дава двойно повече безплатни минути на всички, които презаредят с над 10 лв. своите b-connect weekend+ пакети. 20 са безплатните минути при презареждане на стойност от 4 до 9 лв, а потребителите презаредили с над 10 лв. ще получат двоен бонус – 40 безплатни минути. Безплатните минути са за разговори в мрежата на GLOBULпрез уикенда (от 00.00 ч. в събота до 24.00 ч. в неделя).
От промоционалния двоен бонус могат да се възползват и потребителите, които закупят новия предплатен стартов пакет b-connect weekend+ с телефон Motorola W208 и специален подарък – плажен калъф за GSМ. От 19 юли GLOBULго предлага само за 99 лв.
Пакетът включва една SIM-карта с 64K памет и My GLOBUL меню, заредена с 6 лв. време за разговори, телефон Motorola W208 с TFT екран с 65 000 цвята, FM радио, 32 полифонични мелодии, 3 вградени игри и плажен калъф.
Всяко презареждане на картата ще донесе на потребителя 40 безплатни уикенд минути в мрежата на GLOBUL, акопрезареждането е на стойност от минимум 10 лв. или 20 безплатни минути при презареждане до 10лв. Безплатните минути са валидни за съботните и неделните дни в рамките на 31 дни след получаването им, като с добавянето на нови минути при презареждане наличните минути удължават валидността си за нов 31-дневен период.
След изчерпването на безплатните минути, в събота и неделя потребителите на новия b-connect weekend+ пакет ползват 50% по-ниски цени за разговори и SMS-и – 23 ст. на минута за разговори към GLOBUL или фиксираните мрежи в страната и по 11 ст. за изпратен SMS. През останалите дни на седмицата разговорите към всички национални мобилни и фиксирани мрежи се таксуват по 47 ст. на минута, а кратките текстови съобщения – по 22 ст.
Всички посочени цени са с включен ДДС.

Коментар