Globul предлага LG KP202i и ново съдържание в i-mode

Компактният и лесен за работа LG KP202i е най-новият телефон, който GLOBUL предлага на потребителите на най-популярната в света мобилна информационна и развлекателна услуга i-mode.
Трибандовият, сгъваем LG KP202i тежи само 78 грама и има вградена VGA камера с четирикратно увеличение, photo ID, полифонични мелодии, вътрешен TFT дисплей с 65,000 цвята и възможност за изпращане на мултимедийни съобщения (MMS).
LG KP202i се предлага на цена от 129 лв. с ДДС с абонаментните програми на GLOBUL.
Два нови сайта допълват българския i-mode. Сайтът на списание GRAZIA в категория „Лайфстайл” представя най-интересното от последния брой на знаменитото дамско издание и е достъпен с безплатен абонамент.
Finance5.bg от категорията „Финанси” предлага горещи новини от страната и света, последни вести от финансовата сфера, анализи на валутния пазар, речник на финансовите термини, календар на световните финансови събития. Абонаментът за Finance5.bg е 3 лв. с ДДС на месец.
i-mode е най-популярната в света мобилна информационна и развлекателна услуга с над 53 милиона потребители по целия свят, която се предоставя в България единствено от GLOBUL. С i-mode потребителите имат непрекъснат достъп до електронна поща и до 57 сайта с новини, полезна информация и развлечения, разработени от водещи български и чуждестранни доставчици на мобилно съдържание.

Коментар