НЕТ ИС САТ пуска Wi-Fi на морето

До края на септември фирма НЕТ ИС САТ осигурява на почиващите по българското Черноморие достъп до Интернет. Услугата се нарича NET IS SAT WIFI и е достъпна за всички на плажа Какао бийч в Слънчев бряг и в къмпингите Градина и Златна рибка край Созопол.
Скоростта на връзката е 3 мегабита и е достъпна за потребители с преносим компютър, PDA устройство или мобилен телефон с вградена безжична (wireless) карта. Ако нямат такава, срещу депозит в къмпинг Градина могат да вземат карти за безплатно ползване, предоставени от НЕТ ИС САТ.
Достъпът до безжичен Интернет се осъществява с предплатени карти за 5 и 10 часа, на цени съответно 6 и 10 лева. Карти могат да се закупят от бара на Какао бийч в Слънчев бряг или от рецепцията на къмпингите Златна рибка и Градина.
Ако клиентите искат да се запасят с карта още преди да тръгнат на море, могат да го направят в централния офис на НЕТ ИС САТ в София. Възможно е да се поръча и акаунт с фиксирано време на ползване на Интернет в рамките на определен период, съвпадащ с лятната отпуска на съответния клиент.
Услугата на НЕТ ИС САТ използва в мрежа от безжични точки (hotspots) и е достъпна не само по морето, но и на някои места в София и Пловдив.

Коментар