Безплатен цветен печат от Konica Minolta

На 25 и 26 юли 2007 година, Коника Минолта България ще предостави на своите настоящи и бъдещи клиенти възможността да отпечатат безплатно и в цвят своите документи, снимки, рекламни материали. Събитието ще се проведе в София Сити център, етаж 3.
Заинтригуваните ще могат да избират за печат между 5 цветни устройства Konica Minolta произвеждащи брилянтни цветове, както за офисните нужди, така и за по капризният и прецизен производствен печат. Устройствата са лесно достъпни – разположени директно на свободното пространство на етажа.
Желаещите да се възползват от предоставената уникална възможност е необходимо само да донесат файловете си в един от следните формати – PDF, JPEGи всички формати на Microsoft Office. Посетителите ще могат да си направят собствена брошура или книжка само няколко минути.
Сред устройства се отличава първият представител на новата линия машини Infoline Konica Minolta bizhub C550 първото многофункционално устройство комбиниращо стилен дизайн, функционалност и форма.Любопитно при тази машина е улесненията свързани с конфиденциалния печат – вградена уникална технология за разпознаване на пръстови отпечатъци.
В рамките на 2 дни посетителите ще имат възможността сами да се убедят в качествения печат на устройствата, а на тяхно разположение ще бъдат търговските консултанти и сервизни специалисти на Коника Минолта и партньорите на марката в България.

Коментар