Хитовият Samsung 85S9 UHD TV вече е в България

Екранът на Samsung 85S9 UHD TV е хипнотизиращ - този телевизор има четири пъти повече пиксели от познатите до момента Full HD модели

Екранът на Samsung 85S9 UHD TV е хипнотизиращ – този телевизор има четири пъти повече пиксели от познатите до момента Full HD модели

Хитовият телевизор Samsung 85S9 UHD TV вече е достъпен за поръчки в България. Това е моделът, който събра овациите на публиката и журито на най-голямото изложение за потребителска електроника CES в Лас Вегас.

Всеки път, когато въвежда нови технологии и продукти на пазара, Samsung задава и нови стандарти. S9 е първият 85-инчов телевизор с ултра висока резолюция (UHD TV) на корейския гигант, както и първият UHD TV модел на компанията с 4-ядрен процесор.

Смарт телевизорът идва с иновативни функции като управление с жестове, разпознаване на лица и гласови команди. Екранът на Samsung 85S9 UHD TV е хипнотизиращ. Този телевизор има четири пъти повече пиксели от познатите до момента Full HD модели с резолюция 1920х1080. Картината е ясна, дълбока и жива. Високоговорители с мощност 120 вата, вградени незабележимо в рамката на телевизора, допълват картината с отличен звук.

Дизайнът на Samsung 85S9 UHD TV е минималистичен, с впечатлява метална рамка

Дизайнът на Samsung 85S9 UHD TV е минималистичен, с впечатлява метална рамка

Макар и в момента да липса излъчване с ултрависока резолюция, Samsung 85S9 може да осигури на зрителите UHD качество. Телевизорът е способен да превърне наличното HD и Full HD съдържание в такова с UHD резолюция, известна още като 4K (3840×2160 пиксела).

Освен това 85S9 сам определя резолюцията на оригиналното съдържание и автоматично настройва размера на екрана. Усъвършенстван алгоритъм избира най-подходящите настройки за всеки видео източник.

В допълнение, S9 прилага технология за обработка на изображения, която прогнозира прехода от едно изображение към следващо. Резултатът от всичко това е по-добро качеството на изображението и минимизиран шум.

Samsung 85S9 UHD TV получи най-високата оценка за дизайн и технологии на изложението CES 2013

Samsung 85S9 UHD TV получи най-високата оценка за дизайн и технологии на изложението CES 2013

Samsung 85S9 е единственият телевизор в света, който може да отговори „в движение” на променящите се изисквания на стандартизацията. Технологията Smart Evolution позволява актуализиране на софтуера и хардуера, така че инвестицията в UHD телевизор сега е напълно защитена.

Дизайнът на S9 определено ще издържи теста на времето. Той е минималистичен, с впечатлява метална рамка, която пасва на всяка галерия, луксозен апартамент или лоби бар. Именно за  своя дизайн и иновации Samsung 85S9 UHD TV получи най-високата оценка на изложението CES 2013 в Лас Вегас.

Коментари по темата: „Хитовият Samsung 85S9 UHD TV вече е в България”

добавете коментар...

  1. kirk

    about 40 000 USD

  2. 7yjft

    И цената е… ?

Коментар