Globul със специални промоции, съпътстващи турнето на Слави

GLOBUL е подготвил поредица от промоции, съпътстващи турнето на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд „Ние продължаваме”, на което мобилният оператор е основен спонсор.
Националното турне ще стартира на 1-ви август от Враца, като следващите концерти ще са в Плевен (3-ти август), Велико Търново (5 август), Русе (7 август), Варна (9 август), Бургас (11 август), Стара Загора (14 август), Пловдив (16 август), София (19 август) и Благоевград (21 август).
Във всеки един от изброените 10 града, в рамките на една седмица преди датата на концерта, GLOBUL е подготвил специални промоции.
Всеки, който сключи договор за абонаментна програма в представителните магазини на мобилния оператор или в търговската мрежа на Germanos в съответния град, ще получи покана за концерта на Слави Трифонов.
Два дни преди концерта във всеки град, специални екипи на GLOBUL ще спират случайни минувачи и ако те познаят името на някоя от песните от новия албум на Слави Трифонов, пусната им от телефон Sony Ericsson, също ще си тръгват с подарък.
Малко преди началото на концерта промо екипите на GLOBUL ще раздават талони за лотария на зрителите по стадионите. Печелившите участници в лотарията ще бъдат изтеглени на следващия ден в представителен магазин на GLOBUL в съответния град. А наградите ще са: 5 тениски, 3 пакета b-connect weekend+ с новия албум на Слави Трифонов и „Ку-Ку Бенд” „Ние продължаваме” и 3 мобилни телефона Sony Ericsson К200i.

Коментар