Защитете удоволствието от почивката си с AVG и Acronis

Лятото е в разгара си и повечето от служителите в частни и държавни организации излизат в отпуск, за да почиват. По време на ваканциите, обаче, резултатите от неуморния им труд през годината са подложени на много рискове – унищожаване на файлове в отсъствие на собственика им, повреда на хард дискове следствие на високите температури, повреда на преносими компютри при транспорт, и много други.
„Бизнес Софтуер Дистрибутор“ ЕООД (http:/www.bsd.bg) , оторизираният дистрибутор на AVG и Acronis за България, обяви специална промоция при закупуване на двата продукта, които могат да защитят работата ви и почивката ви едновременно. До 31 август 2007 г. всеки закупил продуктите AVG Internet Security и Acronis True Image заедно, ще ползва 10% отстъпка от крайните цени. Промоцията е валидна за цялата риселърска мрежа на дистрибутора в страната.
„Защитата на информацията е комплексен проблем, който изисква сериозен и професионален подход“, казва Ивайло Тинчев, управител на „Бизнес Софтуер Дистрибутор“ ЕООД. „Ако информацията на една организация не е защитена цялостно, а само срещу определени заплахи, то има голяма вероятност точно пропуснатата дупка в сигурността да се окаже фатална. Използването единствено на антивирусен софтуер или на антиспам защита не е достатъчно. Информацията трябва да се предпазва от случайно или целенасочено унищожаване, като се архивира редовно и за предпочитане автоматично. Комбинацията на AVG с лиценз за 2 години и неограничения по време лиценз на Acronis е идеалното решение за пълна защита.“
AVG Internet Security е цялостен пакет за защита срещу вируси, троянски коне, червеи, рекламни и шпионски нежелани програми, спам и фишинг. Програмата за Интернет сигурност защитава и срещу хакерски атаки чрез вградената защитна стена, като не позволява на компютъра да изпраща или получава информация по мрежата без вашето съгласието. Технологията на AVG на компанията Grisoft е спечелила множество награди, като последната е тази за най-добър софтуер на годината, връчена от Tech”Ed.
Acronis True Image е продукт за автоматично архивиране и възстановяване на данни, като се използва патентована технология за създаване на пълно изображение на хард диска и дяловете, или се копират избрани файлове и папки, за да бъде информацията ви напълно защитена. Възможността за архивиране навсякъде по мрежата, на външно устройство или на отдалечен FTP сървър е гаранция, за постоянна наличност на данните ви по всяко време, ако е необходимо бързо архивиране или възстановяване.
Промоционалните цени за пакета от двата продукта AVG Internet Security и Acronis True Image Workstation с включен ДДС са следните:
1 компютър – 266,26 лв.
2 компютъра – 435,47 лв.
3 компютъра – 570,82 лв.
5 компютъра – 951,51 лв.
Моля, попитайте за цените при сървърните версии на Acronis и мрежовите версии на AVG с отдалечено инсталиране и управление.

Коментар