СЕП България обявява отворен конкурс за изработка на концепция за дизайн

Основна цел на СЕП България е изграждането на отворена информационна инфраструктура за реализация на система за електронни разплащания и защитен електронен обмен на съобщения.

Бизнес моделът на система е основан на отворен принцип на участието от широка група пазарни играчи: банки, мобилни оператори, търговци и потребители.Концепцията на платформата е базирана на употребата на мобилните телефони, като удобни терминали за осъществяване на електронни транзакции с високо ниво на сигурност и централизирана платформа изградена с ползване модерни софтуерни технологии.

Проектът се реализира с финансовото участие на публичния инвестиционен фонд „Адванс екуити” АД управляван от „Карол финанс” ЕООД.

Бъди отворен
Ние държим на отворените стандарти, отворения код и на отворената комуникация с потребители, клиенти и партньори. Целта на този конкурс е изработката на корпоративният ни облик, така както вие бихте искали да видите нашата компания. Вие сте тези които ще използвате нашите услуги и затова вие можете да решите как да изглеждаме.
Enterprise 2.0 уеб
Бихме искали да изградим един истински Уеб 2.0 сайт, който да бъде част и от нашата Enterprise 2.0 структура, където всеки, който желае, може да споделя информация, знания и да бъде полезен с уменията си. Ето и условията на конкурса:
·                     Уеб сайтът ще има 4 основни части – за клиенти, за търговци, за банки и за мобилни оператори. Той ще е насочен към тези 4 групи от потребители. Моля, съобразявайте се с това.
·                     Желаем визия на корпоративен сайт, които ще бъде третия оператор за разплащане в България след Борика и Банксервиз, но същевременно и да показва нашето желание за отвореност и свобода, както в комуникациите, така и в разбирането ни за това, че разчитаме на потребителите играят активна роля в развитието на съдържанието му.
·                     Дизайнът трябва да бъде предвиден за 1024/768 и по-висока резолюция.
·                     В конкурса могат да участват юридически и физически лица. Няма ограничение за броя предложени решения от едно лице или организация.
Ако желаете да участвате, можете да го направите посещавайки нашето Уиким, намиращо се тук: http://sep.oicl.org

Коментар