JustConnect записва видео едновременно от 8 камери

JustConnect разпознава камерите, автоматично ги интегрира в системата и започва да записва веднага

JustConnect разпознава камерите, автоматично ги интегрира в системата и започва да записва веднага

D-Link разшири гамата си от продукти за IP наблюдение с мрежовия видеорекордер JustConnect DNR-2060-08P.  Устройството може да се свърже с до осем D-Link IP камери без необходимост от компютър или допълнителни суичове (“нулева конфигурация”).

Системата се конфигурира за кратко време в работен режим и е готова да записва аудио и видео сигнали от всички мрежови камери едновременно. Живи кадри могат да се възпроизвеждат и прехвърлят, докато се извършва записването.

JustConnect е подходящ за малки фирми – като търговци на дребно, хотели или училища, които се нуждаят от професионална и лесна за използване дигитална система за видеонаблюдение.

Рекордерът разпознава камерите, автоматично ги интегрира в системата и започва да записва веднага. Изображенията се показват моментално на монитора или телевизора, свързан през HDMI или VGA порт.

JustConnect е първото по рода си устройство, използвано в областта на аналоговото видеонаблюдение с IP камери, което разполага с функции на DVR (цифров видеорекордер). В него има място за шест 3,5-инчови SATA HDD, които могат да съхраняват до 18 терабайта видеозаписи във висока резолюция.

Осемте вградени PoE + Ethernet портове позволяват директно свързване и записване от множество IP камери едновременно, без необходимост от компютър. В допълнение към MPEG-4 и M-JPEG, устройството поддържа H.264 и записва с висока разделителна способност 1080p видео материали.

JustConnect се предлага с дистанционно устройство за достъп до всички функции. Във видеорекордера е интегрирана функция за разпознаване на движение, която  уведомява системата при засичане на движение и автоматично започва да записва.

В допълнение, потребителят може да зададе времеви интервал на камерата, през който да стартира или спира записа, като така намалява необходимото дисково пространство за съхранение. Мобилното приложение за JustConnect осигурява достъп до живите изображения от камерата през смартфон или таблет.

JustConnect DNR-2060-08P вече е достъпeн в България. Препоръчителната цена на дребно е 2960 лв. с включен ДДС, съобщиха от представителството на D-Link у нас.

Коментар