Dell пуска готови решения със SAP HANA

До осем сървъра Dell PowerEdge R910 могат да се монтират в една стойка

До осем сървъра Dell PowerEdge R910 могат да се монтират в една стойка

Американският производител Dell въвежда нови машини за работа със софтуера за бизнес анализи SAP HANA.

Три мащабируеми конфигурации предлагат всички необходими компоненти за центъра за данни – това са сървъри Dell PowerEdge R910, мрежово оборудване Dell Networking и контролери за сторидж устройства от ново поколение Dell Compellent SC8000.

Паметта в новите машини може да расте до няколко терабайта. Модулната им конструкция позволява монтиране в една стойка на два до осем активни сървъра Dell PowerEdge R910 и увеличаване на изчислителната мощ без прекъсване на работата на системата, съобщава производителят.

Платформата SAP HANA се използва за високоскоростна обработка на големи масиви данни в режим на реално време. Dell помага за внедряване на системата чрез специално разработени завършени решения, с предварително инсталиран соофтуер и услуги.

Комплексът от корпоративни продукти на Dell и SAP HANA представлява единна система за анализ на бизнес процеси, управление на ефективността и оптимизирана обработка в оперативната памет с цел повишаване на достъпността на данните и намаляване на рисковете.

Коментар