Kingston поведе хорото на бързите DDR3 памети

 

Производителят на памети Kingston Technology поведе хорото на бързите DDR3 модули, като обяви нови продукти за ентусиасти от своята реномирана серия HyperX. Паметите PC3 1375MHz имат ултра ниска латентност и ще позволят на компютърните фенове да извлекат максимума от своите DDR3 дънни платки, заявиха от компанията.
Новите модули на Kingston, които са второто по ред предложение на компанията от DDR3 поколението, първи в света позволяват постигане наCL5 на честоти PC11000 (1375MHz), с което дават допълнителни възможности на маниаците на тема производителност при асемблиране на техните игрови платформи.

По-ниските CAS латентности позволяват по-висока производителност, без да причиняват допълнително загряване на системите, което изисква и съответно допълнително охлаждане, обясняват от Kingston. Модулите на компанията ще вървят на пълна скорост в нормална двуканална конфигурация на паметта.

Kingston постига най-високи скорости при своите нови DDR3 продукти, без овърклокване на шината на паметта.

 
HyperX с ниска латентност е достъпна в двойки по 1GB и 2GB. От дистрибутора АСБИС информират, че геймърските супермодули са достъпни и у нас. Всички памети на Kingston идват с доживотна гаранция и 24/7 техническа поддръжка.

Коментар