Излезе мобилно MS Office приложение за iPhone

Microsoft пусна мобилно приложение за iPhone, предназначено да работи с файлове от пакета Office. Самото приложение е безплатно, но за достъп до неговата функционалност е необходим платен абонамент за облачната услуга Office 365.

Приложението „Office Mobile for Office 365 subscribers” позволява отваряне и редактиране на документи във формати Word, Excel и PowerPoint. То поддържа също сложно съдържание, вкл. диаграми, анимации, графика SmartArt и фигури.

„Office Mobile for Office 365 subscribers” позволява отваряне и редактиране на документи във формати Word, Excel и PowerPoint

„Office Mobile for Office 365 subscribers” позволява отваряне и редактиране на документи във формати Word, Excel и PowerPoint

След промени в даден документ, направени на смартфон, редактирането на същия файл може да продължи на компютър. Приложението осигурява достъп до файловете на потребитиля, съхранявани в SkyDrive, SkyDrive Pro или SharePoint.

Поддържа се синхронизация между устройствата – така например, при отваряне на файл, документът се прелиства до мястото, на което е бил затворен последния път, независимо на кое устройство е работил потребителят.

Работата с документи от Microsoft Office на iPhone може да става и в офлайн режим, без достъп до интернет. Тази възможност е полезна при преглеждане и редактиране на файлове от Office, прикачени към електронната поща.

Приложението „Office Mobile for Office 365 subscribers” е достъпно за сваляне безплатно от епълския магазин App Store.

Коментари по темата: „Излезе мобилно MS Office приложение за iPhone”

добавете коментар...

  1. 7yjft

    Office за iPhone изисква акаунт за Office365 който струва $100 за година.
    Майкрософт определено биха се радвали много ползватели на iPhone да им снасят всяка година по $100..

  2. Poster

    ……”Кога ли ще има MS Office и за iPad?”…….Може би, когато windows 8 спре да се пласира за таблети, а това няма как да стане иначе Apple директно ще бръкнат в джоба на Microsoft, ако се направи Office за iPad. (това е мое мнение).

  3. Аз пак

    Доста малък екран за Office.
    Кога ли ще има MS Office и за iPad?

Коментар