Система за електронно обучение ще внедрява АЕЦ Козлодуй

Договор за внедряване и адаптация на система за електронно обучeние подписаха АЕЦ "Козлодуй" и фирма Ай Би Ес България ЕООД. Проектът ще даде възможност на служителите на атомната електроцентрала да обменят и натрупват знания и умения чрез една от най-добрите в световен мащаб системи за електронно обучение – IBM Lotus Workplace Collaborative Learning, съобщава Ай Би Ес в бюлетина IT in the Press.
Системата ще включва и изграждане на виртуална класна стая за провеждане на интерактивни сесии за обучение в реално време.
С помощта на системата администрацията на атомната електроцентрала ще може да да организира, разработва, отчита, анализира и контролира дейността по обучението, изпитването и сертифицирането на персонала. Всичко това ще бъде в съответствие с изискванията на регулиращите органи и със стратегията за развитие на професионалната квалификация и уменията на служителите.
IBS е най-големият център за IBM Lotus технолoгии в България и единствен оторизиран партньор за обучение върху IBM Lotus. Като част от IBM Software Group, Lotus решенията са посветени на комуникациите между хората, работата им в екип и тяхната продуктивност.

Коментар