Бизнес Софтуер Дистрибутор ще предлага OCR продуктите на I.R.I.S.

Българската фирма Бизнес Софтуер Дистрибутор ЕООД сключи договор за разпространение у нас на всички продукти, произвеждани от белгийската I.R.I.S.
„Влизаме в едно ново партньорство, което ще ни даде възможност не само да предлагаме готов качествен OCR софтуер и хардуер от I.R.I.S., но и да предоставим на всички български разработчици на софтуер комплект инструменти за интегриране на OCR технологията в техните софтуерни решения – I.R.I.S. Toolkits”, каза Ивайло Тинчев, управител на Бизнес Софтуер Дистрибутор ЕООД (bsd.bg).
I.R.I.S. е създадена от Пиер дьо Мюленер през април 1987 г., за да представи на пазара резултатите от неговата докторска дисертация. Първият продукт на компанията – Texiris 1.0 е търговска версия на прототип, проектиран в университета, и е бил революционна OCR система. С годините компанията се утвърждава като международен лидер в областите на интелигентното разпознаване на документи, управлението на документи и сложни ИТ проекти.
I.R.I.S. лицензира своите разнообразни технологии на големи компании като HP, Kodak, Samsung и Adobe. Тя разпространява голям обхват от продукти в повече от 50 страни, като е развила инсталационна база от повече от 900 много големи клиенти. Личния състав на компанията се състои от 300 души, разположени на пет различни места.

Коментар