Ново антиспам решение за малкия бизнес излиза на пазара у нас

Разработчикът на продукти за мрежова сигурност Barracuda Networks пусна ново решение за малкия и среден бизнес. Продуктът Barracuda Spam Firewall 100 се предлага на достъпна цена, но притежава богата функционалност, характерна за останалите решения от линията, посочиха от системния интегратор Както съобщи системният интегратор eFellows, който е партньор на Barracuda Networks за България.
Решението е насочено към компании, които вече изпитват проблеми, поради големите количества нежелана поща, но не могат да си позволят скъпи антиспам продукти. Barracuda Spam Firewall 100 гарантира 95% успеваемост при откриването на спам, твърдят от eFellows.
С разрастване на дейността, мениджърите гледат все по-сериозно на опасности като неоторизиран достъп до фирмените ресурси, DoS атаки, вируси и получаване на големи количества нежелана поща. Същевременно фирмите у нас все още трудно могат да си позволят скъпи решения за сигурност, ориентирани ценово към големи корпорации, коментираха от българския системен интегратор.
Новият продукт на Barracuda Networks се отличава с лекотата на употреба, характерна за предишните версии, като предлага сравнимо ниво на защита срещу нежелани съобщения и вируси, но на цена, съобразена с бюджетите на малките организации.
Barracuda Spam Firewall 100 включва 12 нива на защита: защита срещу отказ от услуги (DoS), IP анализ, аутентикация на изпращача, проверка на получателя, защита от вируси, политики и правила, съобразени с конкретните потребители, анализ на пръстовите отпечатъци, както и на намеренията.
Освен това в Barracuda Spam Firewall 100 са внедрени някои от най-новите технологии за защита от спам, вкл. такива срещу нежелана поща, разпространявана под формата на изображения, анализ на база на технологията Bayesian Algorithms, както и технологията Predictive Sender Profiling, която има за цел да разкрие самоличността на изпращача на нежелана поща.

Коментар