Куче напика сървър и го извади от строя

Необичаен инцидент се случи в компанията Action Tools, която продава инструменти в интернет. Оставено без надзор, кучето на секретарката се изходило по малка нужда върху фирмения сървър.

В резултат на това действие, машината се повредила и компанията загубила цялата информация, съхранявана в нея, разкрива theinquirer.net.

Само две седмици е продължила кариерата в Action Tools на служителката Лори Стинт. Комичната случка е довела до незабавното й уволнение. По ирония на съдбата, инцидентът е станал в деня за почивка на Лори, която отишла в офиса заедно със своето куче, за да си получи първата заплата.

Ангажирана в разговори с колеги,  секретарката е изпуснала от поглед домашния си любимец, който се е възползвал от свободата по фатален за Лори и нейния работодател начин.

Трагедията за Actrion Tools все пак не е пълна. Компанията е разполагала с резервно копие на данните, така че в рамките на няколко дни ще може да възстанови информацията.

Коментари по темата: „Куче напика сървър и го извади от строя”

добавете коментар...

  1. Боко

    Какъв е тоя сървър и къде е поставен, че кучето да го напикае? Май организацията им е била предварително напикана, кучето само е показало истината.

  2. Cthulhu

    Хаха, вярно 🙂

Коментар