Сървъри на Dell ще работят със 152% по-бързо

Сървъри на Dell ще работят със 152% по-бързо
Компанията цели да улесни бизнес процесите с нова серия машини
12/06/2006
Dell
представи нова серия фирмени сървъри, чиято основна цел е да улеснят работата на корпоративните клиенти, съобщиха от компанията. Продуктите интегрират най-новите процесорни технологии с подобрени методи за складиране на информация и подобрено функциониране.
Intel Xeon 5100 ще бъде процесорът, използван в новата серия сървъри. Той повишава производителността на машините със 152%, според предварителни тестове, като потреблението на енергия същевременно ще се понижи с 25%, казват от Dell.
PowerEdge версии 1950, 1955, 2900 и 2950 ще се предлагат на пазара с предварително инсталиран софтуерен пакет за управление OpenManage 5.0.
Дейвид Лорд, представител на Dell, сподели, че една от главните цели на производителя е да улесни бизнес процесите, като предостави продукти с предварително интегриран софтуер на от компании като Microsoft, EMC, Novell и VMware.
Сървърите PowerEdge 1955 ще станат достъпни идните седмици, а останалите продукти от серията са вече на пазара, като цените на американсикя пазар започват от $1 749.
 

рубрика: Uncategorized

Коментар