Солитрон създаде специализиран сайт на български за мрежови камери Axis

Солитрон, водещ български дистрибутор на маркова компютърна и офис техника, откри специализиран уебсайт изцяло на български език за продуктите на AxisCommunicationsсветовен лидер в производството на мрежови камери за видео наблюдение, принт сървъри, видео сървъри и софтуер за видеонаблюдение и управление.
Новият сайт (www.solytron.net/axis) е създаден, за да бъде в помощ както на дилърите на дистрибутора, които могат да намерят актуална информация за всички предлагани решения за мрежово видеонаблюдение и типичните приложения за образование, индустрия и туризъм, така и за всички потребители, които желаят да научат нещо повече за историята на AxisCommunicationsи защо продуктите на компанията са признати с качеството си в цял свят.
„Ние създадохме специализираната страница на AxisCommunicationsна български език, за да отговорим на значително нарасналия интерес към различните приложения на мрежовото видеонаблюдение”, каза Стефан Димитров, Директор Маркетинг в Солитрон.
„Увеличаването на този пазар с около 40% годишно в световен мащаб изисква адекватна реакция от Солитрон като официален дистрибутор на марката в България. Вярваме, че с този проект значително ще увеличим познаваемостта на IPбазираното видеонаблюдение сред българските клиенти. Цифровите решения преодоляват редица недостатъци на познатите аналогови инсталации. Охранителните компании са едни от първите, които започнаха да правят новите си инсталации с IPкамери, както и да интегрират продукти за „цифровизиране” на съдържанието в съществуващи аналогови системи”, допълни той.
Новата уеб страница разполага със специализирана секция за престижната AxisAcademy” – международната система на шведския производител за обучение на дилъри и инсталатори на IPрешения за видеонаблюдение, провеждана и в България чрез дистрибутора Солитрон. В нея има подробно описание за провеждането на обучението, както и формуляр за регистрация за предстоящото издание на AxisAcademyв края на август 2007 г.
AxisAcademyсе радва на голям успех в България”, каза Николай Митев, Продуктов Мениджър в Солитрон за продуктите на AxisCommunications.
„За първото издание на обучението, проведено в началото на м. Октомври 2006 г., успяхме за 3 дни да съберем желаещите да участват и бяхме принудени да отказваме регистрации. Интересът от страна на инсталаторите е голям, а броят на участващите в едно издание е малък – само 12 души, тъй като производителят залага на изключително високото качество на провежданото обучение. По-малкият брой участници гарантира успешното упражняване на начините за инсталиране на всички мрежови камери Axis”, допълни той.
Специализираната страница на български език за продуктите на AxisCommunicationsе първият от поредица проекти за пускане до края на 2007 г. на интернет сайтове на български език и на други на водещи марки от портфолиото на дистрибутора.

Коментар