ПФК Литекс ще рекламира мобилната услуга i-mode

Логото на i-mode, най-популярната в света мобилна информационна и развлекателна услуга, ще бъде на екипите на ПФК „Литекс” през следващите три години, съобщиха от оператора Globul.
По силата на подписаният днес договор между клуба и мобилния оператор, марката i-mode ще присъства на екипите на представителния отбор, юношеските и детските формации на двукратните шампиони на България и ще се рекламира на стадиона на отбора в Ловеч.
„Литекс” ще бъдат с логото на i-mode върху своите екипи още в първия си шампионатен мач за сезон 2007/08 срещу отбора на ЦСКА на 11 август от 20.45 на градския стадион в Ловеч. В споразумението са предвидени и допълнителни бонуси, в зависимост от представянето на клуба в българското първенство и турнира за купата на УЕФА.
“Вярваме в потенциала на отбора и неговото треньорско ръководство за успех както в българското първенство, така и на е евротурнирите”, казаха по повод подписването на договора от мобилния оператор.
i-mode е най-популярната в света мобилна информационна и развлекателна услуга с над 53 милиона потребители по целия свят, която се предоставя в България единствено от GLOBUL. С i-mode потребителите имат непрекъснат достъп до електронна поща и до 57 сайта с новини, полезна информация и развлечения, разработени от български и чуждестранни доставчици на мобилно съдържание.

Коментар