Финансовият директор на Globul закри Стажантска програма 2007.

Финансовият директор на GLOBUL официално закри Стажантска програма 2007. Атанас Добрев лично поздрави участниците в програмата и им пожела успех в понататъшното им образование и бъдещите им начинания. Младите стажанти на GLOBUL и техните ръководители отбелязаха закриването на програмата с традиционното засаждане на дръвчета пред една от сградите на компанията. Участниците в стажантската програмата получиха специални подаръци и сертификати за успешната работа по време на стажа.

Четвъртата поред стажантска програма на GLOBUL, която стартира това лято включи 40% повече стажанти, в сравнение с миналата година. Само няколко седмици след официалното й откриване, близо половината от участниците изявиха желание да удължат стажа си. По време на престоя си вGLOBULстажантите имаха възможност да натрупат практически опит в модерна бизнес среда, както и да придобият допълнителни знания и умения, чрез специално организираните за тях обучения.
Като социално отговорна компания, една от основните цели на GLOBUL е да помага на младите таланти да получат практически умения в избраната от тях специалност, както и да им предостави възможност да поставят по-ясни основи за бъдещото си развитие и кариера.
„Безценният опит и знания, които натрупах в GLOBUL са само част от ползите от стажа ми в компанията. Най-важното е увереността, че в нашата страна има поле за професионално развитие. Последните два месеца, които прекарах в GLOBUL, ми разкриха редица причини,  които да накарат хора като мен да се върнат и да реализират западното си образование в България”, сподели Александър Томов, който е студент 4-та година в Дикинсън колеж, САЩ. „Вярвам, че след като завърша образованието си, мога да намеря професионално развитие в родината”, добави още Александър Томов.

рубрика: Uncategorized

Коментар