До 30% допълнително време за разговори с предплатената услуга на vivatel

 
До 30% допълнително време за разговори подарява vivatel на клиентите на предплатената си услуга. Предложението е в сила от 15 август до 30 септември 2007 г
. и важи за всички активирани ваучери в периода.
 
В рамките на промоцията всеки, който зареди ваучер на стойност 10 лв., получава бонус от 2 лева включено време за разговори. Клиентите, които заредят ваучери от 20 лева, получават бонус от 5 лева, а тези, които активират ваучери от 50 лева, получават допълнително време от 15 лева.
 
Клиентите на предплатената услуга на vivatel имат възможността да се възползват от новата оферта с тарифните планове „стандартен”, „всеки ден”, 4play и „SIMпатия, като в същото време използват всички стандартни услуги, които мобилният оператор предлага – MMS, SMS, гласова поща, уведомяване за пропуснато повикване, мобилен интернет през GPRS и WAP портала на vivatel.
 
„С новата промоция клиентите на vivatel иматпоредната отлична възможност да говорят повече за по-малко пари”, сподели Маркетинговият директор на vivatel Любов Кирилова. По думите й предплатената услуга на мобилния оператор дава абсолютна гъвкавост и контрол над разходите, като същевременно клиентите на компанията не са обвързани с месечен абонамент и плащат единствено това, което са изговорили, независимо дали се намират в страната или са в чужбина.
 
В рамките на промоцията се запазва и първоначалното минимално тарифиране на разговорите от 30 секунди, както и безплатни гласова поща и достъп до центъра за обслужване на клиенти на 087 123.
 
Ваучерите за презареждане на предплатените карти на vivatel могат да бъдат закупени във всички центровете на БТК, както и в магазините на Jeff, Global Net Solutions, 2be и FonBox.
 
*Посочените цени са с включен ДДС

Коментар