Само абонатите на Globul ще гледат дуетното парче на Невена и Слави

GLOBUL предоставя ексклузивната възможност на своите клиенти да гледат най-нашумелия клип на песента „Жестока”, изпълнена от победителката в Music IdolНевена, Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд.

Всеки абонат на мобилния оператор вече може да се наслаждава на клипа в GLOBUL 3G Видео портал, MyGLOBUL Мобилен портал и в i-mode. Песента на Невена и Слави Трифонов може да се поръча от MyGLOBUL Мобилен портал или да се избере като FUN Call мелодия, която да замени стандартния тон „свободно” на телефона. Достатъчно е само да се изпрати SMS със съдържание M2117” на номер 555 за реален тон или SMS “102117” на номер 147 за FUN Call мелодия.
Клиентите на GLOBUL могат да изтеглят музикалния видео клип на своя телефон, като изпратят SMS със съдържание V509” на номер 555. Освен това могат да гледат целия клип в GLOBUL 3G Видео портал – зона музика, категория POPс видео обаждане на номер 159.
Невена представи за първи път на живо песента „Жестока” на 9 юли в Шоуто на Слави. „Жестока” е по текст на Ивайло Вълчев, а видеото е дело на режисьора Магърдич Халваджиян. „Жестока” ще бъде включена в дебютния албум на 20-годишната певица, който ще бъде издаден от Virginia Records през есента.
Песента „Жестока” е селектирана от библиотеката на пъблишинг компанията Schubert Music. Композицията е на румънски автори и оригиналното й заглавие, под което става безспорен хит в Румъния е Ce Ti – As Face, в изпълнение наAnda Adam feat. Alex.

Коментар