M-Тел разшири търговската си верига с 50 магазина на Мсвят

Операторът М-Тел стартира партньорство с нов търговски представител – веригата от магазини Мсвят. Така обектите, които предлагат продукти и услуги на мобилния оператор в страната, се увеличиха с още 50.
Като ексклузивен представител на М-Тел, Мсвят започна продажбата на всички услуги на мобилния оператор – както Prima карти и ваучери, така и SIM карти с месечен договор. С общо 181 партньорски, както и 165 собствени магазина, продуктите и услугите на М-Тел вече се предлагат в 346 търговски обекта в цялата страна, уточниха от оператора.
„Когато дойдох в М-Тел обещах – както на клиентите ни, така и на нашите конкуренти, интересни времена в мобилните комуникации. Днес, само три месеца по-късно, виждаме първите резултати”, каза Андреас Майерхофер, главен маркетингов директор на М-Тел.
„Преминахме през труден период в последната година, защото заложихме на губеща карта”, каза от своя страна Калин Русев, собственик на Мсвят. “Сега обаче имаме най-добрия партньор, с който съм мечтал да работя от самото създаване на веригата”, добави той.

Коментар