Xerox пуска ново устройство “4 в 1”

Xerox представи на пазара ново цветно лазерно А4 многофункционално устройство Phaser 6115MFP, предназначено за малки и средни офиси. Скоростта на печат достига 20 страници в минута за монохромен режим и 5 в цветен, а резолюцията е 2400×600 dpi
Phaser 6115MFP е от типа “4 в 1” (принтер, копир, факс и скенер) и предоставя широк спектър от допълнителни възможности, които не са характерни за други мултифункционални устройства (МФУ) от същия сегмент, посочиха от компанията. Проектантите от Xerox целенасочено са работили върху максималното опростяване на инсталирането и експлоатацията на новата машина.
В стандартната конфигурация на Phaser 6115MFP е заложен двустранен печат, което е уникално приложение за този сегмент. С месечен обем на печат до 35 хиляди страници, Phaser 6115MFP се отличава като едно от най-надеждните лазерни настолни А4 устройства на пазара, твърдят от компанията.
Сканираните с Phaser 6115MFP документи могат да бъдат запазени в PDF или TIFF формат в самото устройство, както и на компютъра на потребителя, чрез функцията Xerox Scan to PC Desktop.
Едно от функционалните предимства на Phaser 6115MFP е софтуерът ABBYY Fine Reader Professional Edition – интелигентно и полезно OCR (Optical Character Recognition) приложение за разпознаване и форматиране на текст в сканирани документи. ABBYY FineReader позволява да се преобразуват и редактират множество хартиени документи и електронни файлове, вкл. файлове в PDF формат и сканирани страници от книги, списания и други оригинали.
Освен това Phaser 6115MFP е стандартно оборудван и със CWIS (CentreWare Internet Services) – софтуер за бързо инсталиране и удобна поддръжка на устройството в мрежа.
Налице са и много други функции, които улесняват всекидневната работа с машината. Control Centre, например, позволява обновяване на адресната книга за изпращане на факсове, през персоналния компютър. Функцията ID Copy пък дава възможност за копиране на двете страни на документи, като лични карти, върху една страница.

Коментар