ГЕРМАНОС отваря нови магазини през лятото

14-06-2006 – Action Global Communications
ГЕРМАНОС отваря нови магазини през лятото
4 нови магазина в София откри верига магазини № 1 за мобилни технологии ГЕРМАНОС през май и юни. Два от тях са в новите търговски центрове – Сити Център София и Mall of Sofia. Открити са още магазини ГЕРМАНОС в сърцето на София – на бул.”Витоша” 47 и ул.”Граф Игнатиев” 53. 
До края на лято 2006 г. веригата за телекомуникационни продукти и услуги ГЕРМАНОС планира да открие още 5 магазина в страната – в Ботевград, Велико Търново, Варна и още магазини в София. Планът на компанията е до края на годината веригата ГЕРМАНОС да се разшири до близо 90 магазина в цялата страна. 
Изпълнителният директор на Германос Телеком България Аристотелис Фотилас заяви: „Ние се стремим да направим телекомуникационните продукти и услуги максимално достъпни за всеки човек в страната. Нашата мисия е да осигуряваме най-лесен достъп до мобилните технологии за всеки обикновен човек, което правим чрез предоставяне на най-добрата консултантска услуга за избора на нашите клиенти, а също и като се стараем винаги да има наблизо ГЕРМАНОС за тях.” 
С новооткритите ГЕРМАНОС в София, веригата магазини вече има общо 77 магазина в цялата страна. Информация за всички адреси и контакти на цялата верига можете да намерите на www.germanos.bg

Коментар