Yellow Pages и Political Capital са новите сайтове в i-mode от Globul

Българската версия на световно известния справочен сайт YELLOW PAGES и сайтът за икономически и политически анализи Political Capital са вече на разположение на потребителите на i-mode от GLOBUL.
Сайтът YELLOW PAGES, в категорията "Полезно инфо", е разработен от българския екип на популярния бизнес-справочник и позволява лесно и удобно търсене на контактна информация за фирми, институции или предлаганите от тях продукти или услуги. Потребителите на i-mode имат достъп до пълния каталог на YELLOW PAGES и могат да се свържат с търсената фирма директно от сайта. Сайтът YELLOW PAGES е напълно безплатен и достъпен без абонамент. 
В аналитичния сайт Political Capital, в категорията "Финанси",  потребителите на i-mode ще открият професионални анализи и коментари за политическата и икономическа среда в България, изготвени от експертите на международната консултантска компания Political Capital. Абонаментът за сайта е 1,80 лв. с включен ДДС след изтичане на 30-дневния промоционалния период.
i-mode е най-популярната в света мобилна информационна и развлекателна услуга с над 53 милиона потребители по целия свят, която се предоставя в България единствено от GLOBUL. С i-mode потребителите имат непрекъснат достъп до електронна поща и до 58 сайта с новини, полезна информация и развлечения, разработени от водещи български и чуждестранни доставчици на мобилно съдържание.

Коментар