Анализатори признаха за водещи бизнес приложенията на Oracle

Oracle е единственият доставчик, получил най-високата от възможните оценки във всеки един от 22 индустриални подсектори, в изследване на анализаторската компания Forrester. Бизнес приложенията Oracle E-Business Suite, PeopleSoft Enterprise и JD Edwards EnterpriseOne са били сравнявани с решения за управление на проекти на 14 конкурентни компании, съобщиха от софтуерния доставчик.
Според доклада на Forrester, Oracle предоставя видимост през целия жизнен цикъл на проекта, централизиран модел за компетентност и умения, готови решения за управление на човешки капитал и решения за фактуриране.
Създадени за ключови проектно-ориентирани индустрии от различни географски среди (многовалутни/многоезични), решенията на Oracle предлагат всеобхватен поглед върху всички дейности, свързани с проекта. В допълнение, посредством решенията на Oracle доставчиците на професионални услуги могат да автоматизират целия жизнен цикъл на проекта и услугите – от подаване на тръжната оферта до спечелване на договора, от самото начало и подбора на персонала до изпълнението и неговата оценка.
За целите на анализа компания Forrester е интервюирала 32 клиента и 15 доставчика, което представлява 17 решения за доклада “Представяне на решения за управление на проекти.”

Коментар