За всеки по нещо в нова игра за Wii

Компанията Ubisoft подготвя нова игра, която се ще бъде една от най-богатите като съдържание за конзолата Wii. Очакваната Cranium Kabookii ще даде възможност на приятели и семейства да изживеят заедно приятни моменти, тъй като в нея има по нещо за всеки тип вкус, съобщиха от Ubisoft.
Световният дебют на Cranium Kabookii е през декември 2007. Ubisoft, един от най-големите издатели на видео игри в световен мащаб, вече обяви споразумение с Cranium, Inc. за разработката на видео играта за домашната гейм система на Nintendo – Wii.
Игрите на свързват хората чрез смеха и забавлението, посочват от Ubisoft. В продължение на повече от десетилетие Cranium се доказват като експерти в предоставянето на изживявания за геймърите от сегмента „приятели и семейства”, допълниха от компанията.
Cranium Kabookii донася ново измерение в играта с Wii чрез въвеждането на цял куп от интересни неща, които хората могат да правят играейки – да създават и изпълняват определени роли, да се откриват и свързват помежду си. Като използва дистанционния пулт Wii Remote и специалните очила Kabookii Decoder, Cranium Kabookii превръща телевизионния екран в жива картина, където отборите се сблъскват, рисуват, вършат нещо, редят пъзели и дори “кракват” кодове с цел да спечелят съревнованието.
Новите задачи и занимания карат геймърите да нарисуват Слънчевата система на стената със спрей, като реално може да се чуе потракването на металното контейнерче със спрей в ръката на играещия! Геймърите ще могат да използват Wii контролера като чук, за да изковат “Auld Lang Syne” на ксилофон. Ще имат също възможност да решават игрословици или да обикалят земното кълбо, тествайки знанията си за световните флагове, забележителности и национални химни.
Очилата Kabookii Decoder добавят още повече ексцентричност, позволявайки на този, който играе, да вижда скрити следи по екрана в определени моменти.

Коментар