Фирма Ню Систем ООД разширява своята дейност

В допълнение към традиционните си бизнес активности, фирма НЮ СИСТЕМ ООД, започна да предлага на своите клиенти комплексни решения за резервно непрекъсваемо електрозахранване и енергийна защита. Дружеството е част от ВМ Финанс Груп и е доказан лидер в областта на цялостните технически решения за сградна автоматизация, базирани на иновативно ноу-хау и партньорство с водещи производители.
С този нов бизнес, фирма НЮ СИСТЕМ обогатява своето портфолио, което до момента включваше услугите – проектиране, доставка, монтаж, пускане в експлоатация, настройка, гаранционна и следгаранционна поддръжка на продукти и решения за системи за автоматизация и контрол на сгради. Специалистите на НЮ СИСТЕМ имат множество завършени проекти в областта на сградната автоматизация, болничните повиквателни системи, системите за автоматизация на осветлението, системите за енергийна ефективност, хотелските SOS системи и целия процес по изграждане на LON Works Networks.
„Радва ни факта, че нашата фирма се развива изключително успешно и вече можем предложим на нашите клиенти цялостни решения за осигуряване на комфортна среда за живот и работа”, коментира инж. Красимир Пунчев, Управител на фирма НЮ СИСТЕМ.
Клиентите на фирмата са – завод Schneider, болница Токуда, търговски център Кореком-Принцес, Бизнес Парк София, хотел Радисън, Юнионбанк, търговски комплекс City Center Sofia, хипермаркет HIT, CISCO България, Народна библиотека, Завод за стъкло Дружба, Софарма, хотели “Sky”, “HeliosBay”, както и много други.

Коментар