Една първа награда и 2 номинации за ICYGEN от Уеб Фестивал Албена 2006

15-06-2006 – ICYGEN
Една първа награда и 2 номинации за ICYGEN от Уеб Фестивал Албена 2006
Първа награда в категория „Храни и напитки” взе ICYGEN за разработката на уебсайт за белгийската енергийна напитка „АТОМИК”. Уебсайтът www.atomicdrinks.com е създаден с цел да представи новия имидж на напитката и да популяризира новия дизайн на опаковката. Предоставя също информация за съдържанието и хранителните стойности на енергийната напитка. Сайтът съдържа списък на фирмите-представители на “АТОМИК” по света, но за подробна информация за условията на внос и дистрибуция има линк, който води към корпоративния уебсайт на “Атомик Дринк Дистрибюшън” http://www.atomicdrinks.com/b2b/.
ICYGEN получи номинация в категорията „Информация и услуги за имоти и обзавеждане” за разработка на уебсайта на агенция за недвижими имоти Bulgarian Properties Group: www.bpg-bg.com. Сайтът е създаден с цел стратегическо разрастване на агенцията в чужбина. Концепцията на растящото дърво, което за секунди дава зрели ябълки и мотото "Let the fruit of your investment ripen fast”  казват на потенциалните клиенти, че закупуването на имоти в България гарантира бърза възвръщаемост на инвестицията.
Втора номинация в категория „Конкурси и събития” ICYGEN получи за разработката на уебсайта на конкурса „Баня на годината” на „Идеал Стандарт – Видима”: www.banianagodinata.com. Всяка година конкурсът се провежда под различно мото и предлага атрактивни награди за участниците.   Опция за онлайн кандидатстване е активна в месеците, в които се провежда конкурсът, като кандидатите трябва да качат три снимки на своята баня в съответната категория. Публиката има възможност да гласува онлайн за любимата си баня.
Международeн Уеб Фестивал Албена среща български и чуждестранни професионалисти, работещи в сферата на дизайна, креативната концепция, разработването и оптимизирането на уебсайтове. Наградите на Международен Уеб Фестивал Албена са знак за високи професионални стандарти на работа.

Коментар