Търг за копири ще раздвижи пазара през лятото

Търг за копири ще раздвижи пазара през лятото
 
Агенцията за социално подпомагане купува 150 машини
 
16-06-2006
Голям търг за доставка на копирни машини обяви Агенцията за социално подпомагане. Обществената поръчка предвижда доставка на 150 броя нови копирни машини. 56 от тях са формат А3, а останалите 94 машини са A4.
 

Търгът ще раздвижи пазара на копирна техника през лятото, когато обикновено продажбите спадат, коментираха търговци. У нас са представени почти всички производители на копирна техника в света и се очаква много сериозна конкуренция.
 
Финансирането на проекта е от бюджета. Машините трябва да имат 12 месеца гаранция, което е минималният срок за подобна офис техника. Според новия закон за защита на потребителя обаче техниката трябва да се продава с гаранция минимум 2 години, независимо дали е нова или втора употреба.
 
Агенцията поставя срок за изпълнение на поръчката 60 дни от датата на възлагането й. Документи за участие в търга се получават до 31 юли, а срокът за подаване на оферти е 8 август.

 
От кандидатите в търга се иска гаранция 1000 лева за една форма на участие, а за изпълнението на поръчката – 5% от стойността на договора.  

рубрика: Uncategorized

Коментар