Солитрон закри промоцията “Be On Board” с изключителен морски купон

 

Солитрон, най-големият български дистрибутор на монитори, преносими компютри, мрежово оборудване и UPS, организира от 24 до 26 август в хотел Мариета Палас, Несебър незабравим купон за победителите в промоцията BeOnBoard (www.solytron.net/beonboard). До 10 август дилърите се състезаваха за място на борда, като „билет” получаваше всеки, който закупи някой от пакетите продукти: монитори Philips, монитори Acer, непрекъсваеми токозахранвания MGE Office Protection Systems и безжични рутери NETGEAR.
По време на най-грандиозното парти в ИТ бранша за сезона гостите се наслаждаваха както на бурни нощни купони в лятната градина на покрива на хотела и на две специално наети яхти, така и на прекрасните възможности за почивка – плаж, каране на джетове, разходки в пъстрия Несебър и морски круиз. За доброто настроение на гостите по време на купоните се грижиха: професионални аниматори, виртуозни бармани, отбрани питиета и коктейли, висококачествени кубински пури, знойните танцьорки от балет Сатен със специална хореография и много музика. Кулминацията на шоуто беше великолепна заря, която гостите гледаха от закотвените в несебърския залив яхти в полунощ на 25 август.
„Това уникално събитие е поредна стъпка в усилията на Солитрон да бъде различна компания, която уважава и цени усилията на личностите, с които прави бизнес.” каза Стефан Димитров, директор маркетинг на Солитрон. Той добави още: „Искам да изкажа специални благодарности на колегите: Владислав Иванов, главния двигател на събитието и „баща” на идеята, както и на Стоян Колев, Михаил Ламбов и Калин Георгиев, които активно участваха в организирането на промоцията BeOnBoard”. Убеден съм, че дилърите имаха възможност както да реализират успешен бизнес с продуктите на Philips, Acer, MGE Office Protection Systems и NETGEAR, така и да се забавляват на воля по време на заключителния купон. Планираме “Be On Board” да стане традиционно ежегодно събитие и вярваме, че съмишлениците ни ще стават все повече.”
Специални гости на събитието бяха:
MGE Office Protection Systemsг-н Емануел Вилиер, вицепрезидент на компанията и г-н Роберт Кокай, регионален търговски мениджър
NETGEAR – г-жа Лара Фюленбах, регионален търговски мениджър и г-н Карстен Кюнерт, маркетинг&ПР мениджър за централна и източна Европа
За концепцията „За работа и забавление”
Солитрон е доставчик, който вярва, че освен коректните бизнес отношения за успеха в работата е необходима и емоция – човешки контакти, забавление и добро настроение. Тази концепция има различни форми на реализация в компанията – от земното отношение и готовност за подкрепа от страна на специалните персонални акаунт мениджъри, които се грижат за дилърите на компанията, до тематичните купони, всеки от които е уникален, специално разработен и наситен с много положителни емоции.

Коментар