Задава се второ издание на конференция за MS разработчици

Второто издание на регионалния годишен форум за технологии на Майкрософт DevReach 2007 ще се проведе през октомври в София, съобщиха организаторите.
И тази година фокусът ще е насочен към последните тенденции в разработката на приложения със Silverlight и WPF, SQL Studio 2008 и LINQ, Visual Studio 2008, ASP.NET 2.0. Темите ще бъдат представени в 40 паралелни сесии, разпределени в 4 основни блока, вкл. сесии с практическа насоченост и добри практики.
DevReach затвърждава необходимостта на българското програмисткото общество от регионално място, където да бъде споделен и почерпен световния опит в областта на Майкрософт технологиите, посочиха организаторите от kulov.net и Телерик.
Заедно с познатите от миналата година лектори, опитът си на тазгодишната конференция ще споделят и други експерти от световната презентационна сцена.
Конференцията ще се проведе на 1-ви и 2-ри октомври в Международния изложбен център – София, със съдействието на Майкрософт България.
Целта е този форум е да се превърне в събитие, достойно за съперник на най-сериозните международни конференции в тази област като TechEd, DevConnections и PDC.

Коментар