vivatel обяви национален фото конкурс с награден фонд 17 000 евро

vivatel обявява национален фото конкурс под надслов „Еко фокус”. Общият награден фонд на конкурса е 17 000 евро, като той ще бъде разпределен в 7 категории: 6 награди по 2 000 евро и една голяма от 5 000 евро. „Природата на фокус” e темата, на която трябва да бъдат посветени творбите, които ще се състезават в конкурса.
„С тази инициатива vivatel отново засвидетелства своя социален ангажимент и желанието ни да бъде привлечено общественото внимание върху темата за опазването на околната среда”, заяви мениджърът маркетингови комуникации на vivatel Мария Тойчева. „Още след огромния успех на първия ни конкурс започнаха въпросите за последващи такива, затова решихме да предизвикаме професионалните фотографи в България, като и избрахме тема, която да им даде възможност да предадат своето творческо послание по този така важен обществен проблем” – допълни тя.
Конкурсът ще се проведе в два етапа, като в първата фаза всеки ще може да даде своя глас за предпочитаните снимки на сайта на vivatel. Преселектиращо жури ще определи най-добрите 24 изображения от получилите най-много гласове. Тези снимки ще участват във втората фаза на конкурса, където екип от експерти и представители на БТК и vivatel ще изберат 7-те финалисти в конкурса „Еко фокус”.
Седемте най-добри снимки от конкурса ще бъдат използвани за създаване на календар на БТК Груп за 2008 г. от рециклирана хартия и засъздаването на поздравителни картички на vivatel и БТК за Коледа.
Заявки за участие и предложения за снимки могат да бъдат качвани на интернет адрес http://photocontest.vivatel.bg/ от 12 до 30 септември 2007 г. Изискванията за снимките са да бъдат в цифров формат, с размер 65/40см и 250dpi. В надпреварата ще бъдат допускани само авторски снимки, които не са показвани публично преди или по време на конкурса, а участниците трябва да имат навършени 18 години.

Коментар